Werkwijze

Het moet perfect zijn, tot op de millimeter!
Previous
Next

Nieuwe keuken kopen?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Sinds jaar en dag bevindt deze showroom zich aan de drukke Korevaarstraat 11 in Leiden, en wie eenmaal binnen is wordt omarmd door het design van prachtige grote en kleine keukenprojecten. En zeker niet in de laatste plaats door hartelijkheid!

Familiebedrijf

Barthen Keuken Design Center is een echt familiebedrijf dat al sinds 1987 bestaat. In 2014 hebben Sidney en Rachael het bedrijf overgenomen van André en Ria. Sidney die al sinds 1993 werkzaam is in het bedrijf  kent alle ins en outs van de keuken branche, Rachael houdt zich bezig met kleuren combinaties en neemt de klant mee aan de hand om tot een perfecte keuze van apparatuur te komen.

Of u nu van minimalistisch en strak, of van romantisch en klassiek houdt; de ongekend hoge kwaliteitsnormen die LEICHT keukens aan de dag legt, vermengd met duizenden kleur- en materiaal mogelijkheden én onze knowhow, maakt van uw keuken altijd een bijzondere.

Modern, landelijk, of een greeploos design: bij Barthen Keuken Design Center in Leiden vindt u het allemaal!

Sidney & Rachael Barthen

Loop bij ons binnen!

Barthen Keuken Design Center bevindt zich in het stadshart van Leiden. Samen met u gaan wij de uitdaging aan om uw droomkeuken te ontwerpen. 

Door onze jarenlange ervaringen en professionalisme op het gebied van keukendesign weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken kopen? Loop dan gerust eens bij ons binnen. Wij voorzien u graag van goed advies en een lekker kopje koffie!