Kookpitten direct op het aanrechtblad...
Previous
Next

Geïntegreerde gaspitten

Losse kookpitten rechtstreeks geplaatst op je favoriete aanrechtblad. Of u nu kiest voor stoer beton, modern roestvrij staal of krachtig keramiek.

Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen en altijd een keuken om trots op te zijn!

Pitt

Van Hollandse bodem

Na een intensieve testfase begonnen op de zolderkamer, tussen strijkplank en wasmachine. Zes jaar later uitgegroeid tot wereldmerk. Van Amerika tot Singapore. Maar nooit de oorsprong uit het oog verloren: PITT cooking is en blijft een oer-Hollands product. Handgemaakt, in de fabriek in Utrecht. Vol passie gericht op het creëren van de perfecte kookbeleving.

De beperkingen van de traditionele kookplaat altijd als grootste inspiratiebron. Dankzij slim gebruik van ruimte heeft u eindelijk voldoende plek voor uw pannen. Of u nu wilt sudderen, braden of wokken. De krachtige branders als blikvangers; de perfecte technologie het goed bewaarde geheim. 

Praktisch en mooi

Een assortiment bestaande uit 31 verschillende modellen: kies voor een losse brander, pak groots uit met een 6-pits opstelling of stel uw ideale kookopstelling helemaal zelf samen. 

Voor dat ene bijzondere gerecht, waarvoor je uren in de keuken hebt gestaan. Maar ook voor die eenvoudige maaltijd, na een lange dag werken. Puur, krachtig en efficiënt koken. Op vuur. Zoals koken is bedoeld.