ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS...
Previous
Next

INBOUW APPARATUUR

U kunt bij ons terecht voor een totaalervaring van Miele-keukenapparatuur in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen in onze showroom tentoon gesteld.

Wij geven u graag een deskundig advies over Miele apparatuur of de inrichting van een complete keuken.

Miele

MIELE KITCHEN EXPERIENCE PARTNER

Kitchen Experience Partners zijn geselecteerde Miele-dealers waarmee zij een bijzondere samenwerking zijn aangegaan. Als Kitchen Experience Partner van Miele beschikken wij over een breed assortiment Miele  inbouwapparatuur en hebben wij altijd de meest recente modellen in de showroom aanwezig. 

Deze samenwerking, onze ervaring en een brede kennis over de apparatuur maken van ons de beste sparringspartner in uw zoektocht naar nieuwe apparatuur of vragen over uw huidge inbouwapparaten!

UNIEKE VOORDELEN

Ontdek de unieke voordelen van Miele-apparaten bij ons in de showroom of bezoek het Miele Experience Center in Vianen en krijg vrijblijvend advies op maat, volg een kosteloze kookdemonstratie of meld u aan voor een kookworkshop.

In het Miele Culinary Institute kunt u deelnemen aan allerlei kook-workshops. Plezier, gezelligheid en veel tips & tricks leren staan voorop!