Kwaliteit, design en innovatie…
Vorige
Volgende

Hoogwaardige materialen

Liebherr is dé specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken.

Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit!

Liebherr

Koel- en vriesspecialist

Met ’s werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel- en vriesapparaten bevat voor iedere behoefte het juiste product. Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. 

Inbouwkoelkasten en -vriezers van Liebherr worden gekenmerkt door hun ingenieuze technologie en zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Bij het ontwerpen van de inbouwapparaten wordt met name aandacht besteedt aan de combinatie van energiezuinigheid en vernieuwende functies.

Energiebesparend

Liebherr biedt het breedste aanbod ter wereld van koelkasten en vriezers in de hoogste energieklassen. Ruim 16% van de 283 verschillende modellen voor huishoudelijk gebruik valt in de meest zuinige energieklasse A+++, 60% in  A++ en 23% heeft energielabel A+.

Het doel is om het energieverbruik voortdurend terug te dringen door de apparaten te blijven vernieuwen en ontwikkelen. De uitstekend presterende modellen zijn praktisch, stijlvol en eenvoudig te gebruiken.