Hoogkwalitatieve keukens met de beste prijs-prestatieverhouding...
Previous
Next

Leicht Keukens

Sinds meer dan 80 jaar zorgt LEICHT met hoogkwalitatieve keukens voor furore.

Elke keuken wordt pas tot leven gewekt door het uitgekiende samenspel van alle componenten, door de virtuoze compositie van materiaal, kleur, architectuur en licht!

Leicht

Onbegrensde mogelijkheden

Reeds van oudsher creëren wij in onze eigen Interior-Design-Studio inbouwkeukens met design- en functiegerichte productinnovaties. Wij ontwikkelen exclusieve keukens die zich oriënteren op de markt en de wensen van onze klanten. Met LEICHT keukens kunnen keukenliefhebbers hun idealen realiseren.

De mogelijkheden bij de individuele keukenplanning zijn onbegrensd. Voor welke vormgevingselementen uiteindelijk ook wordt gekozen – een LEICHT keuken is het middelpunt van het huiselijk leven, waar het gezin graag vertoeft en gasten zich rondom thuis voelen. Met onze innovatieve planningsbouwstenen en flexibele modules kunnen keukens volgens persoonlijke ideeën en wensen worden ontwikkeld.

Waarom Leicht?

LEICHT is van oorsprong een timmerbedrijf, dat in de jaren ’30 nog klassieke keukenbuffets maakte. Vandaag de dag is het bedrijf een van grootste producent van hoogwaardige keukens in Duitsland. 

Functionaliteit en duurzaamheid staan centraal in hun designs. De combinatie van warme en natuurlijke materialen met koel glas of hoogglans oppervlakten geeft het geheel zijn levendigheid.

In onze samenwerking met LEICHT hebben wij een grote vrijheid in het design van uw keuken!